Hey, hallo daar! Ik ben Johan. Mijn bijnaam op internet is Steeg, vandaar www.STEEG-NL.COM, dit was voorheen www.STEEG.NL.

Ik woon in Heerhugowaard. Ik ben werkzaam bij een ICT bedrijf in Castricum, alwaar ik samen met mijn collega het dagelijkse beheer van netwerken van meerdere klienere of grote klanten in het bheer heb. Hieronder valt eigelijk alles.. Daarnaast hou ik me meerendeels bezig met het onderhoudt van computers op onze technische dienst.

Ik vind het ook leuk om een cdtje te draaien.. Vandaar de Online Radio van www.steeg-nl.com. De bedoeling is dat deze binnenkort uitgebreid wordt met een webcam stream van een gedeelte van de buurt waarin ik woon ;).Maar voorlopig heb ik een grappig filmpje draaien. Mocht ik genoeg webruimte met een snelle verbinding weten te vinden, dan komen er meer filmpjes op mn site!

Hiernaast ben ik actief als zendamateur.. Voor degenen die niet weten wat dit inhoudt, bij deze hobby is het de bedoeling zoveel mogelijk radio verbindingen te maken met een zo laag mogelijk vermogen.. Iets wat sommige van jullie zullen zien als lekker ouwehoeren zoals men vroeger heel veel deed op het 27 mc bakkie.. Dit doen wij ook, maar op andere frequentie banden... Met kant en klare apperatuur, of zelf gebouwde apperatuur. Zoals je hieronder leest is in deze hobby mijn opleiding zeer handig.. Daar dit heel veel te maken heeft met electronica..

Als opleiding heb ik LTS en MTS in de richting Telematica. Na 2 stage's heb ik deze begin 2001 succesvol afgerond. En ben ik bij mijn huidige werkgever fulltime gaan werken.

Ik ben thuis meestal of achter m'n PC te vinden, een goeie film aan het kijken, met modelbouw bezig of aan het chatten met goeie vrienden van me via MSN, ICQ of op TMF, kanaal Amsterdam of 18-25.

Je zou dus wel kunnen zeggen dat ik van m'n hobby m'n werk heb gemaakt.

Als ik al dan niet thuis ben bevind ik me bij vrienden of in m'n stamcafe op het berckheideplein Café DE BERCK, Cafe Millers of Dancing Marlené in Heerhugowaard. Als er foto's zijn van het uitgaan Bijvoorbeeld met een Band of ander optreden, van mij of mn vrienden zet ik deze bij de foto's op m'n site.

Eens in de paar weken ga ik samen met een goede vriend van me een avondje Biljarten, wat we heel leuk vinden om te doen..

Wil je meer weten?? Stuur me dan een E-mail

Contact:

Mail, johan@johanstegemeijer.nl

MSN, johan_steeg@hotmail.com